Компанія Укроборонпрому продає через ProZorro три літаки АН-26

Компанія Укроборонпрому продає через ProZorro три літаки АН-26

Укрінформ
Компанія "Артем", що входить до складу державного концерну “Укроборонпром”, виставила на продаж три літаки типу АН-26.

Про це повідомляє пресслужба Укроборонпрому.

“Холдингова компанія "Артем", що входить до складу концерну "Укроборонпром", виставила на продаж три літаки цивільної авіації типу АН-26. Відкритий аукціон на платформі Прозоро відбудеться 10 березня 2020 року”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, АН-26 стали наймасовішими літаками, які випускалися на авіаційному заводі в Києві. Колективом ДП "Антонов" було побудовано 1402 серійних Ан-26. Високі льотні якості, надійність конструкції, можливість експлуатації з ґрунтових аеродромів, економічність і простота технічного обслуговування забезпечили цим літакам визнання не тільки на батьківщині, а й за кордоном.

За інформацією пресслужби, літак АН-26, 1986 року випуску, виставлений на продаж з початковою вартістю 3 981 800 грн, літак АН-26, 1982 року випуску - початкова ціна 5 952 230 грн, літак АН-26, 1977 року випуску - початкова ціна 776 940 грн.

Читайте також: Укроборонпром зекономив 50 мільйонів на закупівлі газу через ProZorro

Повідомляється, що протягом багатьох років ці літаки доставляли продукцію "Артема" та комплектуючі деталі до них в різні куточки України та світу. Втім, протягом останніх 10 років у підприємства відпала виробнича необхідність використовувати ці повітряні судна. Наразі всі три літаки потребують капітального ремонту, аби знову піднятися у небо, або можуть бути альтернативно використані на землі без значних інвестицій.

Стартову ціну продажу повітряних суден визначено незалежною експертною організацією, виходячи з наявного технічного стану за допомогою порівняльної, втратної та доходної методології, результати експертизи рецензовано експертною радою Українського товариства оцінювачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-