Президент підписав закон про ратифікацію угоди з Сінгапуром щодо оподаткування

Президент підписав закон про ратифікацію угоди з Сінгапуром щодо оподаткування

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський підписав закон про ратифікацію угоди між Україною та Сінгапуром щодо уникнення подвійного оподаткування.

Про це повідомила міністр фінансів Оксана Маркарова у Facebook.

"Президент Зеленський підписав Закон про ратифікацію Протоколу про внесення змін до Угоди між урядом України і урядом Республіки Сінгапур про уникнення подвійного оподаткування та запобігання ухиленню від сплати податків", - написала Маркарова.

Читайте також: ВР ратифікувала угоду між Україною та Сінгапуром щодо уникнення подвійного оподаткування

Як повідомляв Укрінформ, 14 січня 2020 року Верховна Рада ухвалила закон "Про ратифікацію Протоколу про внесення змін до Угоди між урядом України і урядом Республіки Сінгапур про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи". Необхідність укладення цього Протоколу пояснюється тим, що в процесі переговорів із Сінгапурською стороною були узгоджені зміни, які необхідно внести до Угоди між урядом України і урядом Республіки Сінгапур.

У пояснювальній записці зазначено, що суб'єктами виконання протоколу є Міністерство фінансів України та Державна податкова служба України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-