Український стартап може визначити, в якому місці вигідніше відкрити бізнес

Український стартап може визначити, в якому місці вигідніше відкрити бізнес

Укрінформ
Стартап GeoDesign.Info, який увійшов до трійки лідерів конкурсу Українського фонду стартапів, може порадити підприємцям, в якому місці краще відкрити свій заклад.

Про це повідомив керівник стартапу GeoDesign.Info Іван Микуляк на конкурсі Pitch Day №1 Українського фонду стартапів 25 січня в Києві.

“Ми за допомогою аналітики прорахували, де краще відкрити супермаркети, а також пішли далі і також розрахували, які будуть доходи в залежності від локацій. З цією інформацією ми ходили до представників великих мереж і виявилось, що це дійсно цікаво”, - сказав він.

Микуляк додав, що така аналітика допомагає зекономити, а в майбутньому і примножити прибутки підприємців.

“Коли ти, наприклад, відкриваєш супермаркет, тобі потрібно зрозуміти: хороше місце чи не дуже хороше. І виявилося, що навіть великі мережі не мають своїх аналітиків, бо їх дорого утримувати. А такі підказки допоможуть прорахувати фінансову сторону, до того ж, наші послуги доступні та оперативні”, - додав він.

Стартап GeoDesign.Info увійшов до трійки лідерів у рейтингу за результатами конкурсу Pitch Day №1 Українського фонду стартапів. Загалом до фіналу конкурсу дійшло 12 стартапів, які змагаються за грант у розмірі $75 000.

Читайте також: Український фонд стартапів відібрав 12 претендентів, які позмагаються за $75 000

Як повідомлялось, у липні 2019 року уряд презентував Український фонд стартапів. 2 грудня фонд почав приймати заявки на отримання грантів. Загалом до Українського фонду стартапів надійшло понад 300 заявок на отримання грантів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-