Визначили 20 великих підприємств, які приватизують у першу чергу

Визначили 20 великих підприємств, які приватизують у першу чергу

Укрінформ
Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства провело ревізію держсектору та визначило 20 першочергових великих і понад пів тисячі малих держпідприємств для приватизації.

Про це міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов написав у Facebook.

"Україна запустила процес приватизації держпідприємств. Вже цьогоріч до нашого бюджету може надійти до 6 млрд грн від великої приватизації, яка буде проходити у прозорий спосіб та на ринкових умовах. Мінекономіки провело ревізію держсектору та визначило 20 першочергових великих і понад пів тисячі малих держпідприємств для приватизації", - написав Милованов.

Міністр зазначив, що Україна є макростабільною. Україна відкриває ринки та спрощує регулювання.

Читайте також: На приватизацію передали 305 держпідприємств

"Найефективнішим способом боротьби із корупцією є дерегуляція. Тому ми активно працюємо над зниженням ризиків втручання держави у справи бізнесу через скасування непотрібних, часом, радянських норм у нормативних документах. Україна реформує зайнятість населення. Мінекономіки пропонує ввести трудові договори для встановлення ефективних відносин між працівниками та роботодавцями. Тож Україна має всі шанси для економічного прориву!", - наголосив Милованов.

Як повідомляв Укрінформ, 305 державних підприємств вже передані до сфери управління Фонду держмайна для подальшої приватизації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-