Харківський аеропорт пропонує польоти в Будапешт за 16,99 євро

Харківський аеропорт пропонує польоти в Будапешт за 16,99 євро

Укрінформ
Міжнародний аеропорт «Харків» і найбільша лоукост-авіакомпанія Ryanair відкрили пряме сполучення з Будапештом, куди сьогодні вночі вилетів перший рейс.

Про це повідомляє пресслужба компанії-оператора аеропорту «Харків» New Systems AM, як і МАХ, що входить до групи DCH українського бізнесмена Олександра Ярославського.

«Одним із пріоритетів Харківського аеропорту є відкриття нових рейсів у столиці й великі міста Європи. І ми раді, що один з наших основних партнерів, Ryanair, з'єднав прямим сполученням східну Україну зі столицею ще однієї країни - Угорщини. Тепер харків'яни і гості міста зможуть подорожувати в Будапешт за доступними цінами», - зазначив Владислав Ільїн, комерційний директор з авіаційної діяльності МАХ.

«Компанія Ryanair рада запустити рейси з Харкова в Будапешт, яких раніше ніколи не було, - прокоментувала відкриття нового маршруту Ольга Павлонка, PR-менеджер Ryanair у Центральній і Східній Європі та на Балканах. - Вони будуть здійснюватися двічі на тиждень протягом зимового і літнього сезонів 2020 року. Щоб відсвяткувати подію, ми випустили квитки з Харкова всього лише за 16,99 євро на подорожі до кінця квітня. Їх можна придбати до півночі 18 січня на сайті Ryanair».

Перельоти в Будапешт будуть здійснюватися по четвергах і неділях. А з 1 червня прямі рейси двічі на тиждень із Харкова в Будапешт запустить також авіаперевізник Wizz Air.

Читайте також: Лоукостер Ryanair анонсував третій маршрут з Херсона в Європу

Ryanair - найбільша лоукост-авіакомпанія Європи, географія польотів якої охоплює понад 2 тисячі напрямків між 239 аеропортами 40 країн. Співпраця харківського аеропорту з цим авіаперевізником почалося влітку 2019 року. У червні було відкрито сполучення Харків-Краків, у жовтні - перельоти до Вільнюса й Познані. 29 березня 2020 року New Systems AM планує відкрити спільно з Ryanair напрямок Харків-Варшава - аеропорт Модлін за 49 км від Варшави. Рейси до Варшави/Модлін будуть виконуватися двічі на тиждень - по середах і неділях.

Міжнародний аеропорт «Харків» входить до переліку лідерів серед українських аеропортів за інтенсивністю обслуговування злетів-посадок повітряних суден і кількістю туристів, які обслуговуються на внутрішніх і міжнародних рейсах. У третьому кварталі 2019 року аеропорт Ярославського, згідно з даними Європейського відділення Міжнародної ради аеропортів (ACI Europe), увійшов до ТОП-5 повітряних гаваней Європи, що найбільш динамічно зростають і обслуговують до 5 мільйонів пасажирів на рік. МАХ першим в Україні отримав безстроковий сертифікат відповідності найвищим стандартам безпеки польотів та якості обслуговування, які встановлено Регламентом Єврокомісії для аеропортів Європейського Союзу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-