У комітеті Ради підтримали проєкти, які дозволять залучити ще 19,3 мільярда на дороги

У комітеті Ради підтримали проєкти, які дозволять залучити ще 19,3 мільярда на дороги

Укрінформ
Бюджетний комітет Верховної Ради прийняв рішення рекомендувати до розгляду, а також прийняти за основу та в цілому законопроєкти, які дозволять Укравтодору у 2020 році додатково залучити 19,274 млрд гривень на будівництво, ремонт та експлуатацію доріг.

Про це повідомляє пресслужба Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодору) у Facebook.

“15 січня 2020 року відбулося засідання Бюджетного комітету Верховної Ради України на якому було прийнято рішення рекомендувати до розгляду у сесійній залі, а також за результатами розгляду в першому читанні прийняти за основу та в цілому законопроєкти № 2660 і № 2661. Вони дозволять Укравтодору додатково залучити фінансування на будівництво, ремонт та експлуатацію доріг на зовнішніх ринках”, - йдеться у повідомленні.

Законопроєкти передбачають, що у 2020 році за запозиченнями Укравтодору для фінансування дорожніх інвестиційних проєктів буде надано державні гарантії в обсязі — 19.274.083,1 тис. грн.

Читайте також: Криклій назвав ділянки автодоріг, які планують відновити цьогоріч

Як повідомляв Укрінформ, урядом затверджений перелік доріг державного значення, які будуть відновлені у 2020 році. З Дорожнього фонду буде спрямовано 31 млрд 528 млн гривень. Заплановано відновити 1345 км доріг державного значення та 3711 пог. метрів мостів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-