Кабмін затвердив концепцію платформи «Є-контракт»

Кабмін затвердив концепцію платформи «Є-контракт»

Укрінформ
Кабінет міністрів затвердив концепцію платформи «Є-контракт», що надаватиме інтерфейси для створення, узгодження, підписання, оброблення, передачі, оприлюднення електронних договорів та звітування про їх виконання.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства фінансів.

"Концепцію інтегрованої інформаційно-аналітичної системи «Прозорий Бюджет» розширено в частині запровадження нової платформи Є-Контракт. Платформа надає інтерфейси для створення, узгодження, підписання, оброблення, передачі, оприлюднення електронних договорів та звітування про їх виконання. Також Є-Контракт може використовуватися як незалежний сервіс створення та підписання договорів без прив’язки до тендерної процедури", - йдеться в повідомленні.

У міністерстві зазначили, що важливе завдання нового сервісу - створити умови та інструменти для реалізації функції укладання електронних договорів та інтеграції їх з обліковими й аналітичними системами державних органів та інших суб’єктів господарювання (в тому числі з використанням мобільних пристроїв у рамках концепції «Держава в смартфоні»).

Представлення розробки планується у червні 2020 року.

Читайте також: В Україні запустили сервіс перевірки е-квитанцій для оплати держпослуг

Як відомо, концепцію ІАС «Прозорий Бюджет» уряд затвердив розпорядженням Кабінету міністрів України 11 лютого 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-