Звільнити Кравцова з Укрзалізниці можуть іще до кінця року

Звільнити Кравцова з Укрзалізниці можуть іще до кінця року

Укрінформ
У Міністерстві інфраструктури України очікують, що наглядова рада АТ "Укрзалізниця" звільнить з посади голови правління компанії Євгена Кравцова до кінця року.

Про це розповів міністр інфраструктури України Владислав Криклій в інтерв’ю “Українському радіо”.

"Сподіваюся, що в цьому році ми вже отримаємо цю інформацію і зможемо запустити конкурс на нового очільника. Я дуже на це розраховую. Незалежно від зміни політиків, підприємство і Наглядова рада залишаються незалежними, тож ми не можемо на це впливати", - заявив Криклій.

За його словами, нещодавно відбулась зустріч наглядової ради з менеджментом УЗ, після якої залишилось "багато питань до чинного правління". Криклій додав, що в наглядовій раді планують підіймати питання щодо заміни керівника Укрзалізниці.

Читайте також: Укрзалізницю має очолити менеджер з досвідом кризового управління - Криклій

Як повідомляв Укрінформ, на початку грудня Криклій заявив про те, що в АТ "Укрзалізниця" відбудеться засідання наглядової ради, на якому буде заслухано звіт керівництва компанії та розглянута заява на звільнення голови правління Укрзалізниці Євгена Кравцова.

Пізніше Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук закликав наглядову раду АТ "Укрзалізниця" переглянути ефективність роботи менеджменту та ухвалити відповідні кадрові рішення для припинення корупції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-