Гончарук обговорив із місією МВФ нову трирічну програму

Гончарук обговорив із місією МВФ нову трирічну програму

Фото
Укрінформ
Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук та міністр фінансів України Оксана Маркарова зустрілися з керівником місії Міжнародного валютного фонду в Україні Роном ван Роденом та економістом місії Габором Пулою.

Під час зустрічі сторони обговорили умови відкриття нової 3-річної програми розширеного фінансування, повідомляє в суботу Урядовий портал.

“Україна продемонструвала та продовжує демонструвати швидке та успішне втілення реформ, задекларованих Президентом, нашим урядом і парламентом. Протягом останніх тижнів український парламент ухвалив за основу проєкт закону про обіг земель сільськогосподарського призначення, а також ухвалив за основу та в цілому закон про анбандлінг. Останній вже підписав Президент. Відтак ми сподіваємося на узгодження нової довгострокової програми розширеного фінансування, яка підтримає наші зусилля, спрямовані на прискорення економічного зростання”, - сказав Прем’єр-міністр.

Читайте також: Смолій обговорив із місією МВФ реформу фінсектору

Як зазначається, керівник місії МВФ відзначив важливість реформ, які українська влада успішно провела впродовж останнього часу, та висловив сподівання на підтримку та прискорення їхнього темпу.

Фото: Урядовий портал.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-