Гончарук обіцяє позвільняти всіх корупціонерів із Держгеокадастру

Гончарук обіцяє позвільняти всіх корупціонерів із Держгеокадастру

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук готовий звільняти або відсторонювати керівників головних управлінь Держгеокадастру в областях, до роботи яких є питання.

Про це він сказав під час наради щодо реформування діяльності Держгеокадастру, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Усіх, по кому у нас були більш-менш підтверджені сигнали, усіх вигнали. Давайте матеріали по кожній області. Дай Боже, на цьому тижні матимемо керівника — менеджера, який за це відповідає", - сказав Гончарук.

Прем'єр-міністр підкреслив, що з початку повного очищення Держгеокадастру у вересні від корумпованих та неефективних керівників, вже змінено 20 обласних очільників відділень. Він нагадав, що остання заміна відбулася на Волині.

Водночас Гончарук зазначив, що готовий розбиратися по кожному випадку, а не "махати шаблею". "Я вже казав — корупціонерів звільнятимемо, доки крісло не займе чесна та патріотична людина", - підкреслив глава уряду.

Читайте також: Уряд планує цього тижня призначити керівника Держгеокадастру

Гончарук закликав обласних очільників Держгеокадастру до чесності та неупередженого фахового підходу.

Як повідомляв Укрінформ, мета реформування Держгеокадастру як частини комплексної земельної реформи - створити клієнто-орієнтований сервіс, який надасть громадянам та органам місцевого самоврядування якісні послуги, де взаємодія з чиновником буде максимально зменшена, підкреслив Прем’єр.

Фото: КМУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-