МАУ припиняє польоти у Краків - стала відома дата

МАУ припиняє польоти у Краків - стала відома дата

Укрінформ
Авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" продовжує оптимізувати маршрутну мережу для уникнення збитків, і з 14 січня 2020 року припинить виконувати регулярні рейси між Києвом і Краковом.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі МАУ.

"З метою повернути бізнес в зону беззбитковості авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" продовжує оптимізувати маршрутну мережу в східному і західному напрямках. Так, з 14 січня 2020-го провідний український перевізник припинить виконувати власні регулярні рейси між Києвом і Краковом", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що відбудуться зміни і у розкладі рейсів, що з'єднують Київ і Бангкок. З 16 листопада частотність польотів за маршрутом буде знижено до 3 щотижневих рейсів.

Крім того повідомляється, що починаючи з 29 березня і на весь період літньої навігації 2020 року, повітряне сполучення між столицями України і Таїланду буде призупинено.

"Пасажирам, яких торкнуться зміни в розкладі рейсів МАУ, буде запропонований рерутинг за наявності такої можливості або повернення вартості квитка (або його невикористаної частини), якщо зміна маршруту є неможливою або пасажир відмовляється від запропонованого альтернативного рейсу", - додають в МАУ.

У МАУ уточнюють, що для якісної і оперативної обробки заявок компанією, пасажиру треба звернутися за допомогою одразу, як він дізнається про зміни у виконанні його рейсу. Повернення коштів за невикористаний квиток (його частину) здійснюється за місцем придбання і в валюті оплати.

Читайте також: МАУ заявляє, що про її банкрутство не може бути й мови

Як повідомлялося, у жовтні в МАУ заявили про значне скорочення програми польотів і закриття частини маршрутів з 16 листопада. У компанії планують сконцентруватися на прибуткових напрямках, щоб змінити свою фінансову модель.

У 2018 році збитки авіакомпанії МАУ перевищили 100 млн доларів за виручки приблизно в 1 млрд доларів. Голова наглядової ради МАУ Арон Майберг у вересні 2019 року повідомляв, що компанія цьогоріч значно поліпшила фінансовий результат, але за підсумками року, найімовірніше, залишиться збитковою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-