Абромавичус призначив відповідального за авіа- та ракетобудування

Абромавичус призначив відповідального за авіа- та ракетобудування

Укрінформ
Заступником гендиректора державного концерну "Укроборонпром" з авіа- та ракетобудування призначено Руслана Коржа.

Про це повідомляє пресслужба концерну на своїй сторінці у Facebook.

"Генеральний директор Укроборонпрому Айварас Абромавичус призначив Руслана Коржа заступником з авіа- та ракетобудування. Головне завдання - відродити авіабудівну галузь України як рівноправного гравця глобального ринку", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, серед основних задач на посаді окреслені такі: відновлення серійного виробництва літаків у Києві та Харкові; визначення пріоритетних програм по літаках та двигунах, забезпечення їх програмного менеджменту та ефективного фінансування; проведення радикальної трансформації системи управління підприємствами та їх взаємодії в межах галузі; створення сучасних систем продажів та післяпродажного сервісу української продукції у світі; залучення міжнародних партнерів у ключові проекти/програми, започаткування зустрічної кооперації в глобальному ланцюгу вартості; нарощування обсягів авіаремонту за рахунок міжнародних та/або цивільних контрактів, у тому числі в рамках співробітництва з країнами-членами НАТО.

Читайте також: Абромавичус призначив собі ще двох заступників

Як повідомлялося, Руслан Корж у 2015-2016 обіймав посаду заступника міністра економічного розвитку і торгівлі у напрямку управління державною властивістю та сектору безпеки та оборони. До цього був керуючим партнером міжнародної компанії A. T. Kearney. Трудову біографію починав на фірмі "Антонов".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-