Укравтодор будуватиме міст у Запоріжжі спільно з китайською компанією

Укравтодор будуватиме міст у Запоріжжі спільно з китайською компанією

Укрінформ
Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) та китайська компанія China Road and Bridge Corporation (СRВС) домовились про спільну реалізацію проєкту будівництва мостового переходу через річку Дніпро в Запоріжжі.

Про це повідомляє пресслужба Державного агентства автомобільних доріг України у Facebook.

“21 жовтня Державне агентство автомобільних доріг України та китайська компанія «Чайна Роуд Енд Брідж Корпорейшн»/«China Road and Bridge Corporation» СRВС уклали Меморандум про співпрацю з метою реалізації проєкту будівництва мостового переходу через р. Дніпро у м. Запоріжжя”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Україні будуватимуть бетонні дороги за прикладом Білорусі — Криклій

Зазначається, що меморандум передбачає взаємодію у просуванні імплементації проєкту будівництва мосту через річку Дніпро в м. Запоріжжя, це сприятиме подальшому отриманню кредиту для його фінансування, обміну технічною інформацією, а також проведенню спільних заходів та інформуванню громадськості про співпрацю сторін.

В Укравтодорі додають, що СRВС є однією з чотирьох найбільших державних компаній в Китайській Народній Республіці, які займаються будівництвом доріг, мостів, портів, залізниць, аеропортів, тунелів та муніципальної інфраструктури. Має понад 50 офісів за кордоном в Азії, Африці, Америці і Європі, а також офіційне представництво в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-