Вітренко прокоментував своє призначення в Укроборонпром

Вітренко прокоментував своє призначення в Укроборонпром

Укрінформ
Виконавчий директор НАК "Нафтогаз України" Юрій Вітренко висловив сподівання, що його досвід стане у пригоді на посаді члена наглядової ради Укроборонпрому.

Про це він написав у Facebook.

"Призначення мене членом наглядової ради Укроборонпрому додає мені роботи... Враховуючи збройну агресію Росії проти України, гадаю, що оборонні потреби зараз є не менш актуальними і потрібно знаходити ефективні підходи, як їх задовольняти у сучасних умовах. Тому якщо мій досвід у реформі корпоративного урядування Нафтогазу, мої знання та навички можуть стати у пригоді в реалізації цього завдання, мушу братися і за цю додаткову роботу", - заявив посадовець.

Він нагадав, що як виконавчий директор Нафтогазу відповідає за відносини з Газпромом (йдеться передусім про Стокгольмський арбтраж та інші судові процеси), а також очолює наглядову раду Укрнафти.

"Але я розумію, наскільки важливою для країни є зараз оборонна промисловість", - зауважив посадовець.

Читайте також: Нафтогаз vs Газпром: у Стокгольмі починаються слухання апеляції

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський 11 жовтня призначив виконавчого директора НАК "Нафтогаз України " Юрія Вітренка членом наглядової ради Державного концерну "Укроборонпром".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-