Експерти: Україна приваблива для інвесторів у сфері аутсорсингу бізнес-процесів

Експерти: Україна приваблива для інвесторів у сфері аутсорсингу бізнес-процесів

Укрінформ
Україна серед країн Центральної та Східної Європи має переваги для інвесторів, які шукають місце для створення нових центрів спільного обслуговування (ЦСО) або мають намір розгорнути діяльність з аутсорсингу бізнес-процесів.

Про це йдеться у звіті KPMG «Україна: нове місце для вашого центру спільного обслуговування».

"З огляду на динаміку зростання глобального ринку послуг та враховуючи зацікавленість з боку інвесторів у нових ринках праці та факт, що Центральна та Східна Європа вже минули пік найбільш динамічного зростання, Україна має справді сильні конкурентні переваги для залучення інвестицій та створення ЦСО з аутсорсингу бізнес-процесів", - зазначив старший менеджер, керівник напряму з надання податкових та юридичних консультаційних послуг у західному регіоні KPMG в Україні Максим Войцеховський.

Як зазначається у звіті, про рівень конкурентоспроможності України свідчить зокрема покращення позицій країни одразу в кількох світових рейтингах. Україна посідає 71 позицію серед 190 країн у рейтингу Doing Business Світового банку за 2019 рік, що є свідченням спрощення регулювання підприємницької діяльності та підвищення рівня захисту прав власності. Також Україна посідає 50 місце серед 157 країн за індексом Human Capital Index Світового банку.

Читайте також: ЄБРР та Євросоюз дають €70 мільйонів на підтримку бізнесу в Україні

Як повідомлялося, KPMG – міжнародна мережа незалежних фірм, що надають аудиторські, податкові та консультаційні послуги. В офісах KPMG у 152 країнах працює понад 189 тис. фахівців.

KPMG здійснює свою діяльність в Україні з 1992 року і надає послуги у галузі аудиту, оподаткування, бухгалтерського обліку, а також консультаційні послуги з фінансових питань вітчизняним та міжнародним підприємствам та організаціям. Офіси групи відкрито у Києві та Львові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-