Милованов пояснив, яка інформація про сільгоспземлі є у відкритому доступі

Милованов пояснив, яка інформація про сільгоспземлі є у відкритому доступі

Укрінформ
Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру починає оприлюднювати онлайн всі свої рішення.

Про це повідомив міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Милованов у Facebook.

"Держгеокадастр започатковує практику оприлюднення 100% рішень, що приймаються його територіальними органами з питань розпорядження землями сільськогосподарського призначення державної власності, в тому числі передачі у власність чи користування земельних ділянок", - написав Милованов.

Він зазначив, що у відкритому доступі надається інформація про дату реєстрації, номер та тематику клопотання, категорію осіб, що звертаються з клопотанням, статус розгляду заяви територіальним органом Держгеокадастру, дату, номер та вид наказу, виданого територіальним органом Держгеокадастру, кадастровий номер та цільове призначення земельної ділянки, відносно якої виданий наказ. Буде надано можливість переглянути деперсоналізовані накази головних управлінь Держгеокадастру щодо розпорядження землями. Оновлення інформації відбуватиметься автоматично.

Читайте також: Шлях до ринку землі розмічено: уряд подав рамковий законопроєкт

Користувачам буде доступна функція пошуку за будь-яким параметром, зокрема за регіоном, де було прийняте рішення щодо розпорядження землями сільськогосподарського призначення державної власності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-