Послугою

Послугою "Газовий запас" уже скористались 55 тисяч родин

Інфографіка
Укрінформ
Послугою "Газовий запас", яку у серпні запровадив НАК "Нафтогаз України" скористалися 55 тис. українських сімей.

Про це написав голова правління Нафтогазу Андрій Коболєв у Facebook.

"Минулого тижня фінішувала акція "Газовий запас" для побутових споживачів. Це — перша спроба виведення на споживчий ринок газу нових продуктів і можливостей. І ми задоволені її результатом. За місяць, протягом якого діяла пропозиція Нафтогазу, нею скористалися понад 55 тисяч українських родин. Всі вони зможуть використовувати газ взимку за фіксованими літніми цінами", - написав Коболєв.

Викуплений у рамках послуги обсяг газу перевищує 67 млн кубометрів.

Коболєв зазначив, що з відкриттям ринку газу для населення постачальники зможуть пропонувати оплату газу рівномірними частинами протягом року, бонуси за ефективне споживання, пакетні послуги “газ та електроенергія”, енергія плюс енергоаудит плюс енергоефективність тощо.

Читайте також: Нафтогаз заявляє про загрозу вчасному старту опалювального сезону

У Нафтогазі зазначили, що хоча акція для фізичних осіб завершена, але ОСББ з власними котельними та інші виробники тепла ще можуть оформити газовий запас та придбати необхідний обсяг газу за фіксованою ціною для виробництва тепла з 1 листопада 2019 до 31 березня 2020 року.

Як повідомляв Укрінформ, з 23 серпня до 25 вересня діяла програма Нафтогазу "Газовий запас" в рамках акції "Твоя Eнергонезалежність" для побутових споживачів. Послуга «Газовий запас» дозволяла побутовим споживачам придбати заздалегідь необхідні обсяги газу за літньою ціною для використання його протягом опалювального сезону.

Побутовий споживач міг закупити до 25 тис. кубометрів газу. Відпускна ціна Нафтогазу газопостачальним підприємствам (газзбутам) у рамках цього продукту становить 4874,42 грн за 1 тис. кубометрів (без ПДВ, а також без урахування вартості транспортування, розподілу і надбавки постачальника).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-