Позов Коломойського щодо ПриватБанку: суд відклали на 8 жовтня

Позов Коломойського щодо ПриватБанку: суд відклали на 8 жовтня

Укрінформ
Господарський суд Києва переніс на 8 жовтня розгляд позову колишніх акціонерів ПриватБанку Ігоря Коломойського і компанії Triantal Investments Ltd про визнання недійсним договору купівлі-продажу цього банку між Міністерством фінансів і особами, які були на той момент його співвласниками.

Про це повідомляє видання НВ Бізнес.

"Сьогодні Господарський суд Києва під головуванням Людмили Шкурдової прийняв рішення перенести розгляд справи про визнання недійсним договору купівлі-продажу акцій ПриватБанку державі в особі Мінфіну за одну гривню від 21 грудня 2016 рік на 8 жовтня", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, Господарський суд Києва 24 вересня розпочав розгляд позову колишніх акціонерів ПриватБанку Ігоря Коломойського і Triantal Investments Ltd про визнання недійсним договору купівлі-продажу цього банку від 21 грудня 2016 року.

Читайте також: Цьогоріч банки отримали утричі більше чистого прибутку - НБУ

ПриватБанк був націоналізований у грудні 2016 року; 18 квітня 2019 року Окружний адміністративний суд Києва визнав незаконною націоналізацію ПриватБанку. НБУ, Мінфін і ПриватБанк подали апеляцію на це рішення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-