BlaBlaCar придбала платформу з продажу автобусних квитків Busfor

BlaBlaCar придбала платформу з продажу автобусних квитків Busfor

Укрінформ
Карпулінговий сервіс BlaBlaCar придбав платформу з продажу онлайн-квитків на автобуси Busfor.

Про це повідомляє пресслужба компанії BlaBlaCar.

“BlaBlaCar, найбільший в світі карпулінговий сервіс (сервіс із спільного використання приватного автомобіля - ред.) для міжміських поїздок, оголошує про об’єднання зусиль з компанією Busfor, провідного сервісу з пошуку та купівлі автобусних квитків в Україні та інших країнах Центральної та Східної Європи”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що це об’єднання дозволить BlaBlaCar залучити на платформу більше користувачів, спростить для автовласників пошук попутників, а для автобусних перевізників — пошук пасажирів.

“Зрештою, і ті, й інші будуть ефективніше заповнювати вільні місця, а це означає, що BlaBlaCar продовжить скорочувати кількість автомобілів на дорогах, зменшуючи обсяг викидів СО2 в атмосферу”, - підкреслила пресслужба.

У компанії додають, що об’єднання не передбачає скорочення співробітників компаній або припинення діючих партнерств. Менеджмент обох компаній збереже свої позиції в рамках загальної структури.

Читайте також: Виконавчий директор BlaBlaCar - українцям: У вас тонни таланту

Як повідомлялось, BlaBlaCar - це карпулінговий сервіс, заснований у 2006 році у Франції. Сьогодні спільнота попутників BlaBlaCar перевищує 80 млн осіб у 22 країнах. Понад 25 млн осіб здійснюють поїздки за допомогою сервісу щоквартально.

На ринок України BlaBlaCar вийшов на початку 2014 року, на сьогодні кількість українських користувачів перевищує 5 млн осіб.

Busfor - це технологічна платформа, на якій можна придбати онлайн-квитки на автобуси в Україні і в країнах Центральної та Східної Європи. Флагманський продукт Busfor GDS (Global Distribution System) на сьогодні об’єднує рейси понад 7 000 перевізників. Щомісячно сервісом через додатки та сайти користуються 7 млн пасажирів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-