Нацкомісія проаналізує транзит трафіку у фіксованій телефонній мережі

Нацкомісія проаналізує транзит трафіку у фіксованій телефонній мережі

Укрінформ
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації до 1 січня 2020 року здійснить аналіз ринку послуг транзиту трафіку у фіксованій телефонній мережі загального користування.

Відповідне рішення було ухвалене на засіданні нацкомісії, повідомляє офіційний веб-портал НКРЗІ.

"Комісія вирішила провести до 1 січня 2020 року аналіз ринку послуг транзиту трафіку у фіксованій телефонній мережі загального користування", - йдеться в повідомленні.

У термін до 25 жовтня 2019 року оператори телекомунікацій, що здійснюють діяльність у сфері телекомунікацій і є постачальниками та споживачами послуг транзиту трафіку на мережах фіксованого зв’язку, мають надати до НКРЗІ відповідну інформацію щодо показників своєї діяльності.

Читайте також: АМКУ попередив компанію через поширення інформації, що вводила споживачів у оману

Згідно зі ст.116 Угоди про Асоціацію між Україною та Європейським Союзом, регуляторні органи здійснюють аналіз ринків з метою прозорості та неупередженості рішень і процедур стосовно всіх учасників ринку. А також, з метою ухвалення регуляторних рішень, в залежності від того, чи є відповідний ринок конкурентний, і чи мають окремі постачальники послуг суттєвий ринковий вплив на цьому ринку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-