Данилюк: Турбулентність навколо

Данилюк: Турбулентність навколо "Привату" негативно вплине на фінансову систему

Укрінформ
Будь-яка нестабільність навколо "ПриватБанку" має негативний вплив на стабільність фінансової системи, довіру інвесторів та іноземних партнерів.

Про це в ефірі "Свободи слова" сказав секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Данилюк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Будь-яка нестабільність навколо "ПриватБанку" має прямі наслідки на стабільність фінансової системи — це довіра інвесторів, довіра іноземних партнерів та довіра до нової влади",- сказав Данилюк.

Читайте також: Зеленський зустрівся з представниками МВФ — про що говорили

Як повідомляв Укрінформ, Данилюк заявив, що вважає, що бізнесмен Ігор Коломойський сам створив умови для звинувачень у причетності до підпалу будинку ексголови Нацбанку Валерії Гонтаревої заявами в пресі. На думку Данилюка, подібна ситуація дуже небезпечна і може призвести до дестабілізації в країні.

Нагадаємо: у ніч на 17 вересня невідомі спалили будинок Гонтаревої в селищі Гореничі під Києвом. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «Умисне пошкодження майна». Гонтарева заявила, що не знає, хто стоїть за підпалом, але додала, що їй погрожували упродовж останніх п’яти років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-