Маркарова розраховує на додатковий ресурс у бюджеті-2020 для соціальної сфери

Маркарова розраховує на додатковий ресурс у бюджеті-2020 для соціальної сфери

Укрінформ
Якщо Верховна Рада України ухвалить законопроекти про легалізацію грального бізнесу та видобуток бурштину до другого читання проєкту закону про Державний бюджет України на 2020 рік, то це може дати додатковий ресурс на освіту, охорону здоров'я та інші важливі сфери.

Про це презентуючи законопроєкт державного бюджету на 2020 рік сказала міністр фінансів Оксана Маркарова, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ряд законопроєктів, які ми будемо подавати до Верховної Ради, і які Президент визначив як пріоритетні, про легалізацію грального бізнесу, про легалізацію видобутку бурштину. Якщо вони будуть обговорені і підтримані до другого читання - це буде додатковим ресурсом до того, що вказано в бюджеті. Можна буде розподілити на охорону здоров'я, освіту та інші соціальні сфери", - сказала Маркарова.

Читайте також: Уряд передає проєкт бюджету в Раду, щоб почати дискусію - Маркарова

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський доручив Кабміну підготувати і внести до парламенту до 1 жовтня законопроєкти про легалізацію грального бізнесу й видобутку бурштину та ухвалити їх до 1 грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-