Укрнафта з початку року сплатила майже 4,9 мільярда ренти

Укрнафта з початку року сплатила майже 4,9 мільярда ренти

Укрінформ
ПАТ «Укрнафта» за січень-серпень 2019 року сплатило 4,89 млрд грн рентної плати до державного та місцевих бюджетів за користування надрами.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

"За 8 місяців 2019 ПАТ «Укрнафта» сплатило 4,89 млрд грн рентної плати до державного та місцевих бюджетів різних рівнів за користування надрами. З них 244,9 млн грн надійшло до місцевих бюджетів відповідно до закріпленого в законодавстві механізму розподілу рентної плати за видобуток нафти і газу", - йдеться у повідомленні.

При цьому за серпень до бюджетів усіх рівнів Укрнафта сплатила 527,6 млн грн рентної плати, в тому числі 26,4 млн грн до місцевих бюджетів.

У компанії зазначили, що в 2019 році найбільші надходження з рентної плати Укрнафти отримали бюджети Сумської (104,3 млн грн), Івано-Франківської (53,8 млн грн) і Полтавської (39 млн грн) областей.

Читайте також: Укрзалізниця цьогоріч планує оновити близько 80 пасажирських вагонів

Як повідомляв Укрінформ, за перше півріччя 2019 року до державного та місцевих бюджетів різних рівнів ПАТ «Укрнафта» за користування надрами сплатило 3,82 млрд грн рентної плати, що на 4,7% більше, ніж було заплановано.

Розміри рентної плати за користування надрами для видобування газу, нафти та газового конденсату наступного року не зміняться. Про це йдеться у пояснювальній записці до проєкту держбюджету на 2020 рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-