Уряд уважно вивчає ситуацію навколо ПриватБанку, але жодних переговорів не веде - Гончарук

Уряд уважно вивчає ситуацію навколо ПриватБанку, але жодних переговорів не веде - Гончарук

Укрінформ
Прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що уряд не веде жодних перемовин з бізнесменом Ігорем Коломойським щодо ПриватБанку.
Про це він сказав у коментарі щодо статті Financial Times у справі ПриватБанку, повідомляє пресслужба уряду.

"Зранку вийшла стаття у Financial Times, в якій я коментую справу ПриватБанку та нібито наголошую, що ми шукаємо компроміс у цьому питанні. Статтю відразу передрукували українські ЗМІ, які від себе додали, що уряд веде переговори з пошуку компромісу з цього питання. Щоб уникнути подальших маніпуляцій та розголосу, хочу розставити крапки над і: уряд уважно вивчає ситуацію навколо ПриватБанку (в тому числі і перемовини з колишніми його власниками, які проводились попередньою незалежною наглядовою радою банку). Жодних перемовин уряд ні з ким не веде", - наголосив Гончарук.

Читайте також: FT: Зеленський і Коломойський шукають компроміс щодо ПриватБанку - Гончарук

Він також зазначив, що у розмові з журналістами FT наголосив, що не настільки глибоко знає юридичні деталі цієї справи, щоб її коментувати по суті. "Але я впевнений, що буде зроблено все, щоб захистити гроші українських платників податків та національні інтереси України. І зроблено це буде в тісних консультаціях з міжнародними партнерами", - підкреслив Прем'єр-міністр.

Раніше видання Financial Times опублікувало статтю, в якій сказано, що Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук заявив у інтерв'ю виданню, що українська влада прагне досягти компромісу з бізнесменом Ігорем Коломойським у справі ПриватБанку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-