Держгеонадр цьогоріч проведе ще один нафтогазовий аукціон

Держгеонадр цьогоріч проведе ще один нафтогазовий аукціон

Укрінформ
Державна служба геології та надр проведе останній у 2019 році нафтогазовий електронний аукціон 30 жовтня.

Про це у Facebook заявив голова Державної служби геології та надр Олег Кирилюк.

"На п'ятий нафтогазовий електронний аукціон наші фахівці підготували спеціальні дозволи на користування нафтогазоносними ділянками в Харківській, Полтавській та Луганській областях. Кінцевий строк подання цінових пропозицій - 29 жовтня 2019 року", - сказав Кирилюк.

Загальна площа виставлених на аукціон родовищ становить майже 700 кв. км, термін дії спецдозволів - 20 років.

Аукціон складається з 5 лотів:

1. Спеціальний дозвіл на користування надрами – Ватажківська площа, в Полтавському районі Полтавської області, за 12 км на південь від м. Полтави. Початкова ціна продажу лоту: 6 794 700 грн (без ПДВ).

2. Спеціальний дозвіл на користування надрами – Печенізько-Кочетківська площа, в межах Харківського, Чугуївського, Вовчанського та Печенізького районів Харківської області. Початкова ціна продажу лоту: 4 658 100 грн (без ПДВ).

3. Спеціальний дозвіл на користування надрами – Салтівська площа, розташована на території Вовчанського та Харківського районів Харківської області, за 27 км від м. Харкова. Початкова ціна продажу лоту: 7 032 200 грн (без ПДВ).

4. Спеціальний дозвіл на користування надрами – Княжинська площа, у Нововодолазькому районі Харківської області. Початкова ціна продажу лоту: 254 582 700 грн (без ПДВ).

5. Спеціальний дозвіл на користування надрами – Західнотокарсько-Краснянська площа, у Сватівському районі Луганської області, за 2,0 км на захід від районного центру м. Сватове. Початкова ціна продажу лоту: 1 533 800 грн (без ПДВ).

Читайте також: Укргазвидобування придбало спецдозвіл на користування надрами за 27 мільйонів

Як повідомлялося, постанова № 848 про запровадження онлайн-аукціонів з продажу спеціальних дозволів на користування надрами була ухвалена Кабінетом міністрів 17 жовтня 2018 року. Реалізація експериментального проекту з проведення електронних торгів розпочалася з 24 жовтня 2018 року і триватиме до 1 грудня 2019 року.

За 10 місяців Державна служба геології та надр України на електронних аукціонах продала 26 ділянок надр у різних областях за 500 млн гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-