Уряд просить Раду ратифікувати два проєкти щодо уникнення подвійного оподаткування

Уряд просить Раду ратифікувати два проєкти щодо уникнення подвійного оподаткування

Укрінформ
Кабінет міністрів просить Верховну Раду ратифікувати цього тижня два законопроєкти щодо уникнення подвійного оподаткування.

Про це розповіла представник Кабміну у парламенті Ірина Верещук під час засідання Погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На цьому тижні є два законопроєкти з ратифікації міжурядових угод щодо уникнення подвійного оподаткування. Це законопроєкти 0004 та 0005, відповідно. Прошу народних депутатів підтримати ці законопроєкти під час голосування", - сказала Верещук.

Вона також наголосила на важливості ухвалення законопроєкту 2104 про внесення змін до Бюджетного кодексу. Цей законопроєкт направлений на утворення боргового агентства для управління державним боргом. Верещук просить включити цей законопроєкт до порядку денного сесії і підтримати.

Читайте також: Україні на виплату боргів наступного року треба 438 мільярдів — Мінфін

Також Верещук просить обговорити і підтримати законопроєкти 2144 про внесення змін до Бюджетного кодексу, та 2102 і 2103 про зміни до чинного законодавства у зв'язку з ратифікацією угоди FATCA, якими пропонуються зміни до Податкового кодексу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-