Вартість авіаперельоту з Харкова до Будапешта стартує від 289 гривень — МАХ

Вартість авіаперельоту з Харкова до Будапешта стартує від 289 гривень — МАХ

Укрінформ
Вартість авіаперельоту з Харкова до Будапешта стартує від 289 гривень.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі Міжнародного аеропорту "Харків".

Як наголошується у повідомленні, в рамках розширення маршрутної мережі пасажирських авіаперевезень з Харкова аеропорт відкриває пряме сполучення з Будапештом.

"Лоукост-перевізник Wizz Air оголосив про запуск рейсів за новим для Харкова напрямком — до Будапешта. Перший літак за маршрутом відправиться 1 червня 2020 року, перельоти будуть здійснюватися щопонеділка і щоп'ятниці", - повідомила компанія-оператор Міжнародного аеропорту "Харків" "Нью Сістемс АМ", яка, як і МАХ, входить до групи DCH українського бізнесмена Олександра Ярославського.

Квитки на новий напрямок вже доступні в касах аеропорту, на сайті Wizz Air і в квиткових агентствах. Вартість перельоту в один бік (без урахування багажу) на момент оприлюднення офіційного повідомлення пресслужби міжнародного аеропорту "Харків" складає від 289 гривень, уточнили в пресслужбі.

Як наголошується у повідомленні, Харківський аеропорт активно розширює співпрацю з лоукост-авіакомпаніями. Разом з Wizz Air, з Харкова літають повітряні судна Ryanair, SkyUp Airlines, Ernest Airlines і Buta Airways. Відкриття нових маршрутів у співпраці з провідними авіаперевізниками призвело до значного збільшення пасажиропотоку, який, за підсумками 8 місяців 2019 року, зріс на міжнародних напрямках на 33%. За цей період на внутрішніх і зовнішніх напрямках послугами МАХ скористалися майже 824 тисячі мандрівників.

Читайте також: Аеропорт Харкова відкриває прямі рейси до Праги

Міжнародний аеропорт "Харків" за інтенсивністю обслуговування зльотів-посадок повітряних суден входить в ТОП-5 повітряних воріт України. Аеропорт першим в Україні отримав безстроковий сертифікат відповідності найвищим стандартам безпеки польотів та якості обслуговування, які встановлені Регламентом Єврокомісії для аеропортів Європейського Союзу. Останнім часом Ярославський неодноразово підтверджував готовність групи DCH взяти участь у проекті реконструкції Міжнародного аеропорту "Дніпро" (приватно-державне партнерство).

Wizz Air — найбільший міжнародний лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі. У 2018 році, після перерви, компанія відновила сполучення з Міжнародним аеропортом "Харків". Відтоді з аеропорту Ярославського відправляються регулярні прямі рейси авіакомпанії до Відня (Австрія), Дортмунда (Німеччина), а також польських міст - Вроцлава, Гданська, Катовіце і Кракова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-