В Укравтодорі вважають протокол НАЗК щодо Новака неправомірним

В Укравтодорі вважають протокол НАЗК щодо Новака неправомірним

Укрінформ
В Укравтодорі стверджують, що дані у декларації в.о. голови агентства Славоміра Новака за 2017 рік є достовірними, а складений Національним агентством з питань запобігання корупції протокол - необґрунтованим та неправомірним.

“Укравтодор офіційно заявляє, що наведені в.о. голови Державного агентства автомобільних доріг України дані, зокрема за 2017 рік, які вносилися до декларації осіб, уповноважених на виконання функцій держави, є достовірними, а складений НАЗК протокол є необґрунтованим та неправомірним. Уся інформація, задекларована керівником Укравтодору Славоміром Новаком у 2016, 2017, 2018 роках, є повною і має офіційне підтвердження фінансових та банківських установ”, - йдеться у повідомленні.

Окремо наголошується, що автомобіль, про занижену вартість якого заявляють у НАЗК, було отримано до 2016 року у лізинг і на момент декларування його вартість чітко відповідає договору лізингу. Стан банківських рахунків також підтверджено офіційними виписками з фінансових та банківських установ, стверджують в Укравтодорі.

"Керівник Укравтодору захищатиме свою позицію у суді щодо порушених прав як суб’єкта декларування та доводитиме достовірність відображеної ним інформації, зокрема, у декларації за 2017 рік", - наголосили в агентстві.

Читайте також: НАЗК направило до суду адмінпротокол на керівника Укравтодору Новака

Раніше Національне агентство з питань протидії корупції повідомило про те, що під час перевірки декларації в.о. голови Укравтодору Славоміра Новака за 2017 рік було встановлено декларування недостовірних відомостей на суму понад 100 прожиткових мінімумів для працездатних осіб. Згідно з заявою НАЗК у декларації були недостовірно вказані вартість автомобіля та сума коштів, розміщених на банківських рахунках, загалом на суму 189,2 тис грн. У цьому зв’язку агентство направило до суду адміністративний протокол.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-