Заступника гендиректора “Борисполя” призначили президентом МАУ

Заступника гендиректора “Борисполя” призначили президентом МАУ

Укрінформ
Новим президентом авіакомпанії "Міжнародні Авіалінії України" з 18 вересня стане перший заступник гендиректора аеропорту "Бориспіль" Євгеній Дихне.

Про це під час пресконференції в Києві 9 вересня повідомив голова наглядової ради авіакомпанії МАУ Арон Майберг, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У президента компанії МАУ Юрія Мірошникова закінчується контракт 15 вересня. В якості президента цей контракт не буде продовжений. Новим президентом компанії з 18 вересня призначений Євгеній Дихне, його призначили виходячи з того, що він має досвід не тільки як авіаційний спеціаліст, але і як системний менеджер залізниці. Він був одним з тих, хто добилися значного росту аеропорту «Бориспіль»,- сказав Майберг.

Читайте також: МАУ з’ясує причини збою у двигуні Boeing, який вимушено сів у "Борисполі"

Він додав, що перед Дихне поставили головне завдання - виведення компанії у зону прибутковості і збалансованого розвитку. Також Майберг сподівається що авіакомпанія МАУ стане прибутковою у 2020 році.

Він додав, що Мірошников очолював МАУ останніх 15 років і надалі буде працювати у наглядовій раді авіакомпанії.

«Він (Мірошников - ред.) дуже багато зробив для авіакомпанії, я ставлюся до нього з великою повагою. Він очолював компанію у дуже непрості роки», - сказав Майберг.

Як повідомлялося, у 2018 році збитки авіакомпанії МАУ перевищили 100 мільйонів доларів при виручці приблизно в 1 мільярд доларів. МАУ зазнає збитків другий рік поспіль. Євгеній Дихне з 2014 року виконував обов'язки генерального директора державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Бориспіль», а у 2017 році був призначений першим заступником гендиректора підприємства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-