У порту

У порту "Південний" поновили перевалку карбаміду з ОПЗ

Укрінформ
У морському порту "Південний" поновили перевалку карбаміду з Одеського припортового заводу: триває завантаження в танки судна Sam Panther 27,5 тисю тонн продукції.

Про це повідомляє адміністрація порту на cвоїй сторінці у Facebook.

"В акваторії морського порту Південний відшвартувався т/х Sam Panther (прапор Ліберія) довжиною 178,9 м, дедвейдом — 33 тисячі 395 тон. Країна призначення вантажу — Сенегал. Судно буде завантажене 27,5 тисячами тонн карбаміду на причалі №2 морського порту Південний, на якому здійснює свою діяльність ПАТ "Одеський припортовий завод", йдеться в повідомленні.

В адміністрації порту додають, що з 31 травня 2018 року до 7 вересня ОПЗ не здійснював операцій з перевантаження карбаміду.

Як повідомляв Укрінформ, посилаючись на першого заступника гендиректора ОПЗ Миколу Щурікова, після річного простою завод почав 2 серпня запуск виробництва аміаку і карбаміду. Природний газ підприємство отримало за договором переробки давальницької сировини від компанії "Агро Газ Трейдинг".

Читайте також: Уряд призначив заступників міністрів

Згідно з договором, уточнив Щуріков, "мінімальний період співпраці компаній складе 4 місяці з можливістю подальшої пролонгації за погодженням наглядовою радою ПАТ "Одеський припортовий завод".

Щомісяця підприємство отримуватиме близько 60 млн кубометрів газу, підсумував перший заступник гендиректора заводу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-