Французька компанія може збудувати сміттєпереробний завод в Україні

Французька компанія може збудувати сміттєпереробний завод в Україні

Укрінформ
Міністр енергетики та захисту довкілля Олексій Оржель провів робочу зустріч з представниками французької компанії «SUEZ», де обговорили можливості для співпраці у напрямах водоочищення та переробки побутових відходів.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Міністр окреслив основні напрямки роботи новоутвореного Міністерства та зазначив, що одним із пріоритетів є енергоефективність. Також підтвердив зацікавленість у впровадженні інвестиційних проєктів, зокрема, на муніципальному рівні", - йдеться у повідомленні.

Також він повідомив про активну роботу над удосконаленням законодавства у сфері водопостачання, очистки стічних вод, переробки відходів та внесенням змін, необхідних для розвитку інвестиційних проєктів у цих сферах.

Представники компанії ознайомили із досвідом французької компанії «SUEZ», яка має більш ніж 160-річну історію і працює на 5 континентах світу у сфері ефективного управління ресурсами, у тому числі з виробництва енергії зі сміття.

Керівник представництва компанії «SUEZ» в Центральній та Східній Європі Фабрі Россіньйол (Fabrice ROSSIGNOL) розповів про досвід реалізації їх проєктів у різних країнах світу. Та висловив наміри щодо можливості запуску будівництва сміттєпереробного заводу в Україні.

Читайте також: На Закарпатті планують збудувати два сміттєпереробні заводи

Сторони домовились про напрацювання спільних пропозицій стосовно впровадження пілотних проєктів в Україні.

Фото: suez.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-