На Економічному форумі у польській Криниці вперше працює український павільйон

На Економічному форумі у польській Криниці вперше працює український павільйон

Фото
Укрінформ
На 29-му щорічному Економічному форумі у місті Криниця-Здруй (південь країни) функціонує павільйон “Український дім”.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Сам факт того, що вперше на форумі ми маємо український павільйон, свідчить про значення, яке польська сторона приділяє співпраці з Україною. Беручи до уваги те, що форум є ще місцем обміну думками та дискусій, це також є способом акцентувати увагу європейської спільноти на Україні, на її проблемах, на необхідності посилення співпраці з нею і захисту її інтересів”, - зазначив у коментарі агентству перший віцепрезидент Польсько-української господарчої палати Олег Дубіш.

Павільйон "Український дім" на економічному форумі у Криниці-Здруй / Фото: Юрій Банахевич, Укрінформ

У свою чергу, начальник управління міжнародного співробітництва Тернопільської ОДА Оксана Качурівська повідомила, що в “Українському домі” на форумі відбуватиметься промоція регіону.

Польща – наш стратегічний і близький партнер і тому ми хочемо, щоб більше учасників форуму дізналися про Тернопільську область. Ми пропонуємо на форумі наші туристичні продукти, економічні та інвестиційні проєкти, роботу іноземних підприємців з бізнесом нашої області”, - зазначила Качурівська.

Читайте також: У польській Криниці розпочинається щорічний Економічний форум

В “Українському домі” учасники форуму можуть скуштувати українські яблука, випити бокал українського вина, а також познайомитися з українською періодикою, зокрема, журналами “Український тиждень”, “Бізнес Woman”.

Як повідомлялося, упродовж трьох днів близько чотирьох тисяч учасників з кількадесяти країни Європи та світу беруть участь у понад 200 дискусійних панелях та різних супутніх заходах в рамках Економічного форуму у Криниці-Здруй.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-