Е-кабінет забудовника почнуть тестувати з 2 вересня

Е-кабінет забудовника почнуть тестувати з 2 вересня

Укрінформ
Вже 2 вересня 2019 року Державна архітектурно-будівельна інспекція та Фонд “Євразія” розпочнуть тестувати електронний кабінет замовника будівництва (забудовника).

Про це повідомляє пресслужба Державної архітектурно-будівельної інспекції України (ДАБІ).

“Держархбудінспекція спільно з міжнародним партнером Фондом «Євразія» (проект міжнародної технічної допомоги «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах (TAPAS)») вже з 2 вересня розпочне тестування інформаційно-телекомунікаційної системи у сфері містобудівної діяльності – «Електронний кабінет»”, - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що текстування перед початком повноцінної роботи необхідне, аби виявити можливі технічні недоліки у роботі програми та оперативно їх усунути.

У ДАБІ переконані, що е-кабінет дозволить звести до мінімуму корупційні ризики між замовником будівництва та органами держархбудконтролю.

Читайте також: У Києві можуть заборонити сміттєпроводи у багатоповерхівках

Як повідомляв Укрінформ, у серпні цього року позаштатний радник Президента України Володимира Зеленського за напрямком діджиталізації Михайло Федорів заявив, що електронний кабінет забудовника буде презентовано вже у вересні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-