Укртрансгаз до сезону опалення замінить ізоляцію на 129 км трубопроводів ГТС

Укртрансгаз до сезону опалення замінить ізоляцію на 129 км трубопроводів ГТС

Укрінформ
АТ "Укртрансгаз" до початку опалювального сезону планує замінити ізоляцію на 129 км трубопроводів газотранспортної системи України.

Про це повідомляє пресслужба Укртрансгазу .

"З початку року Укртрансгаз виконав роботи з переізоляції 75 км магістральних газогонів загальною вартістю 488 млн грн. Всього, в рамках підготовки до опалювального сезону 2019-2020, планується замінити ізоляцію на 129 км трубопроводів газотранспортної системи України", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Негативний небаланс на ринку природного газу сягнув 4 мільярдів - Укртрансгаз

Заміна ізоляційного покриття трубопроводів виконується на основі даних попередніх корозійних обстежень та внутрішньотрубної діагностики.

"Якісна ізоляція захищає газогони від корозії та, як наслідок, запобігає аваріям і витокам газу. Заміна ізоляційного покриття здійснюється у відповідності до норм екологічного законодавства, що передбачають утилізацію старої ізоляції та рекультивацію землі в місцях виконання робіт", - пояснили в Укртрансгазі.

За останні 5 років Укртрансгаз переізолював майже 720 км магістральних газопроводів, інвестувавши в модернізацію і відновлення захисних покриттів трубопроводів 4,1 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-