Китайська Norinco допоможе модернізувати підприємства Укрспирту

Китайська Norinco допоможе модернізувати підприємства Укрспирту

Фото
Укрінформ
Китайська компанія CHINA NORTH VEHICLE CORPORATION (Norinco) допоможе в модернізації виробництва на підприємствах державного підприємства “Укрспирт”.

Про це повідомляє пресслужба Укрспирту.

“Китайська компанія допоможе в модернізації виробництва на Сторонибабському та Вузлівському МПД (місце провадження діяльності - ред.)”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що переговори про співпрацю привели до укладання інвестиційної угоди.

“Виходимо на фінішну пряму з укладання інвестиційного договору з Китайською компанією CHINA NORTH VEHICLE CORPORATION (Norinco)”, - поінформував начальник управління комерційної політики Укрспирту Микола Черхавий.

За його словами, обсяг інвестицій у разі укладання угоди сягне 150 млн грн, фактично будуть запроваджені технології безвідходного виробництва.

“Нами разом з китайськими фахівцями проведено повний технічний аудит Сторонибабського та Вузлівського МПД, сформовані пропозиції щодо встановлення обладнання з виробництва нових видів продукції. Це був складний та тривалий процес, зроблено величезний обсяг роботи з обох сторін”, - додав Черхавий.

На модернізованих майданчиках планується виготовляти високопротеїнові кормові добавки та скраплений діоксид вуглецю харчового рівня очистки.

В Укрспирті сподіваються, що модернізація виробництва дозволить знизити собівартість готової продукції та зробить її конкурентною на зовнішніх ринках, насамперед Європи, значно капіталізує активи підприємства.

У пресслужбі Укрспирту нагадали, що 10 вересня 2018 року відбулося підписання Меморандому про співпрацю (Протоколу про наміри) між ДП “Укрспирт”, Державною інноваційно фінансово-кредитною установою та Китайською компанією Norinco з приводу модернізації виробничих майданчиків підприємства.

Читайте також: Зміни клімату дозволяють регіонально розширити вирощування рису в Україні

Компанія Norinco спеціалізується на комплексних інженерно-технічних рішеннях для машинобудування та переробної галузі.

Як повідомлялося, ДП "Укрспирт" у березні 2019 року погодило з Мінагрополітики стратегічний план на 2019-2023 роки, який передбачає інвестиції в розмірі 1,53 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-