В Анталії працює 130 підприємств, власники чи співвласники яких - українці

В Анталії працює 130 підприємств, власники чи співвласники яких - українці

Укрінформ
У турецькій Анталії нині працює 130 підприємств, власниками чи співвласниками яких є українці.

Про це розповів Голова торгово-промислової палати Анталії Давут Джетин на зустрічі з Консулом України в Анталії В'ячеславом Хоменком, повідомляє офіційна сторінка Консульства у Facebook

«На теперішній час, в анталійському регіоні зареєстровано понад 130 компаній, де власниками або співвласниками є українці. Серед позитивних прикладів роботи українських підприємств відзначено Val-et та Bayadera Grоup», - вказано у повідломленні.

Також в ході зустрічі йшлося про поглибленої співпраці на міжрегіональному рівні, започаткування прямого авіасполучення між Анталією та містами України, сприяння у прямих двосторонніх контактах між турецькими й українськими бізнесменами, опрацьовування можливості проведення Днів України в Анталії з метою всебічного ознайомлення регіону з українськими досягненнями, культурою, традиціями, кухнею, тощо.

Читайте також: Український танцювальний колектив у Анталії оголошує набір дітей

Як відомо, турецька Анталія – один з основних напрямків літнього відпочинку туристів з України. Наразі точних даних щодо кількості українців, які відвідали Туреччину як туристи цього року, немає. Вони будуть оприлюднені пізніше.

За чотири місяці 2019 року туристичний потік з України до Туреччини зріс на 13,8% у порівнянні з аналогічним періодом 2018-го. Кілька років поспіль кількість туристів з України до Туреччини зростає. В минулому році це число становило 1,35 млн людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-