Зеленський звернувся до інвесторів англійською: Welcome to Ukraine

Зеленський звернувся до інвесторів англійською: Welcome to Ukraine

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський звернувся до іноземних інвесторів, запросив їх відвідати Україну та інвестувати в її економіку, а також пообіцяв, що він та його команда, так само як і нові уряд та парламент, будуть сприятимуть роботі зарубіжних інвесторів.

Відповідне відео було розміщене на сторінці Володимира Зеленського у Facebook.

«Я запрошую вас, інвесторів з будь-якої частини світу, приєднатися до можливості (інвестувати в українську економіку – ред.) щонайшвидше і насолоджуватися вражаючими прибутками від ваших інвестицій. Ваш успіх стане спільним успіхом. Це значить, що я і моя команда будуть стояти за кожного іноземного інвестора, за кожне робоче місце, яке ви створите, і за кожен долар, який ви сплачуєте в якості податків», - наголосив Президент України у своєму зверненні.

Він вказав, що його бачення полягає в тому, щоб Україна стала однією з країн Європи, що розвиваються і зростають найшвидше.

Читайте також: Президент вважає пріоритетом не боротьбу, а подолання корупції

«Моє бачення полягає в тому, щоб Україна була однією з найбільш швидкозростаючих країн, що розвиваються в Європі. Я керуюся цим баченням, і мій новий професійний і технократичний уряд буде діяти відповідно. Ласкаво просимо до країни свободи. Ласкаво просимо до України», - сказав Зеленський.

Він також наголосив, що Україна є привабливою для інвестицій, як географічно, так і завдяки людським ресурсам, та пообіцяв, що країна втілюватиме зміни, аби бути більш привабливою для іноземних інвестицій.

«Я і моя команда в новому уряді і парламенті хочемо ввести економічне зростання в ДНК країни. Ми повинні багато чого змінити, усунути непрофесіоналів і найняти професіоналів, дерегулювати галузі, спростити правила, поліпшити інфраструктуру та багато іншого», - вказав Президент.

Він зауважив також, що зміни потребують часу, застерігши при цьому, що не варто зволікати, оскільки можливостями може скористатися хтось інший.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-