Третину надходжень від е-аукціонів дало Укргазвидобування

Третину надходжень від е-аукціонів дало Укргазвидобування

Укрінформ
Держкомпанія АТ "Укргазвидобування" на електронних аукціонах з продажу спеціальних дозволів на користування надрами за 6 місяців 2019 року забезпечило 115,9 млн грн надходжень. Загальна сума надходжень з аукціонів становить майже 380 млн грн.
Про це повідомив голова Державної служби геології та надр України Олег Кирилюк, поінформували Укрінформ у пресслужбі Держгеонадр.

"За результатами чотирьох проведених електронних аукціонів з продажу спеціальних дозволів на користування надрами за 6 міс. 2019 було продано права на видобуток на 20 ділянках майже на 380 мільйонів гривень", - йдеться у повідомленні.

Найбільші платежі надійшли від АТ «Укргазвидобування» - 115,9 млн грн, а також від ТОВ «Нафтогазовапромислова геологія» - 25,1 млн грн.

В службі розповіли, що, для порівняння, за минулі 6 років на аукціонах було продано 70 ділянок на суму близько 70 млн грн.

Читайте також: Газ для українців може подешевшати. Гривень на 900

Як повідомлялося, у планах Держгеонадр - підготувати 70 ділянок для продажу на електронних аукціонах на 2019 рік (30 – нафта і газ та 40 - інші види корисних копалин). За попередніми прогнозами служби, приблизна сума з продажу становитиме 50 млн дол., які будуть спрямовані до держбюджету України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-