Україна планує привести Amazon на свій ринок — Омелян

Україна планує привести Amazon на свій ринок — Омелян

Укрінформ
Україна зацікавлена у залученні на свій ринок інтернет-компанії Amazon.

На цьому наголосив міністр інфраструктури Володимир Омелян на зустрічі з керівництвом Поштової служби США - директором з міжнародного співробітництва Пітером Чандлером та керуючим менеджером з питань розвитку Сільвією Бейліз, повідомляє Мініфраструктури.

«Українці замовляють товари з усього світу, попит на товари зростає, проте актуальним питанням лишається доставка. Ми зацікавлені привести Amazon - найбільшу у світі за обігом компанію, що продає товари та послуги через інтернет, до України. Попит є, але немає прямого рішення щодо доставки», - заявив міністр.

Він запропонував американській стороні розглянути можливість розробки та підписання угоди між Укрпоштою та Поштовою службою США, яка б забезпечила спеціальні тарифи та гарантований сервіс для компаній, що працюють у електронній комерції США, які будуть поставляти свої товари в Україну. «Нам потрібен спільний комерційний поштовх для розвитку цього сегменту, Укрпошта готова запропонувати кращі комерційні умови та маркетингову підтримку», - зазначив Омелян і запросив представників Поштової служби США здійснити візит до України.

Читайте також: Найдешевший автобусний перевізник Європи Flixbus зайшов в Україну

У свою чергу представники Поштової служби США привітали ініціативу українського міністра щодо розвитку електронної комерції та висловили готовність опрацювати це питання.

Зустріч відбулася під час робочої поїздки Омеляна до США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-