Торгові палати із 13 країн створили міжнародну бізнес-асоціацію з центром у Києві

Торгові палати із 13 країн створили міжнародну бізнес-асоціацію з центром у Києві

Фото
Укрінформ
Ініціативна група регіональних торгово-промислових палат із 13 країн, що об’єднують сотні тисяч підприємств, створила міжнародну бізнес-асоціацію з центром у Києві - «Київський клуб» партнерських палат.

Про це Укрінформу повідомили в Київській торгово-промисловій палаті (КТПП).

"Київ стає центром синергетики регіональних торгово-промислових палат світу. 3 червня під час Саміту партнерських палат, який відбувся у Київській торгово-промисловій палаті, представники палат Австрії, Білорусі, Грузії, Італії, Литви, Молдови, Німеччини, Польщі, Словаччини, Словенії, Угорщини, Хорватії, ОАЕ, а також з різних регіонів України визначили практичні аспекти діяльності новоствореної організації. Робота «Київського клубу» партнерських палат буде спрямована на сприяння потребам бізнесу, його розвитку, підвищення кваліфікації, а також на залучення в регіони України зарубіжних інвесторів", - зазначили в КТПП.

За словами президента Київської торгово-промислової палати, який обраний президентом «Київського клубу» партнерських палат, Миколи Засульського, до реалізації цієї ідеї учасники новоствореної організації йшли не один рік.

«Київським зустрічам уже більше 10 років, а партнерським зв’язкам з багатьма палатами - більше 30 років. Під час минулорічного саміту з ініціативи Вільнюської і Київської торгово-промислових палат ми спільно підписали меморандум, у якому підтримали ідею створення «Київського клубу» партнерських палат. Я очікую від створення цього клубу – прокладання нових доріг для нашого бізнесу закордон», - зазначив він.

При цьому, як прокоментував президент Вільнюської торгово-промислової та ремісничої палати Сігітас Леонавичус, наступними кроками розвитку організації може стати залучення до її діяльності політиків – українських, литовських, а також членів парламенту Євросоюзу.

«Разом ми будемо боротися за те, щоб створити для бізнесу однакові умови, в яких він буде розвиватися. Київський клуб партнерських палат – це нова форма взаємодії бізнесу, народу та, сподіваємося, влади. Ми покладаємо великі надії на досягнення високих результатів діяльності цього клубу», - підкреслив Леонавичус.

Читайте також: МЕРТ: Найвища середня зарплата — у сферах інформації та телекомунікації

Керівники регіональних торгово-промислових палат домовились, що наступна зустріч відбудеться через рік, де підіб’ють підсумки роботи за рік та розглянуть подальші перспективи розвитку «Київського Клубу» партнерських палат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-