НБУ переоформив ліцензії на здійснення валютних операцій двом фінустановам

НБУ переоформив ліцензії на здійснення валютних операцій двом фінустановам

Укрінформ
Національний банк переоформив генеральні ліцензії на здійснення валютних операцій ТОВ "ФК "Октава Фінанс" та ТОВ "ФК "Аксіома".

Про це повідомляє прес-служба НБУ.

"Національний банк України 30 травня 2019 року прийняв рішення переоформити генеральні ліцензії на здійснення валютних операцій ще двом небанківським фінансовим установам: ТОВ "ФК "Октава Фінанс" та ТОВ "ФК "Аксіома", - йдеться у повідомленні.

Видані на підставі Закону "Про валюту і валютні операції" ліцензії на здійснення валютних операцій діятимуть безстроково, тоді як раніше генеральні ліцензії на обмін валют видавалися терміном до 3 років.

Читайте також: НБУ вніс зміни в Положення про ліцензування банків

Як повідомлялось, Національний банк надав можливість спрощеного переоформлення ліцензій всім учасникам ринку обміну валют. Для цього небанківські фінансові установи повинні подати певний пакет документів та повернути оригінал генеральної ліцензії. Регулятор приймає рішення про переоформлення ліцензії впродовж двох місяців після отримання пакета документів. Законом "Про валюту і валютні операції" також передбачена можливість отримання ліцензії на здійснення валютних операцій операторами поштового зв'язку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-