Кияни за минулий рік сплатили 2,5 мільярда ПДФО - Демченко

Кияни за минулий рік сплатили 2,5 мільярда ПДФО - Демченко

Укрінформ
За результатами деклараційної кампанії-2019, кияни продемонстрували значну активність. Мешканці столиці визначили та узгодили до сплати в бюджет 2 млрд 53 млн грн податку на доходи фізосіб (ПДФО), що майже на 1,04 млрд більше, ніж на початок травня 2018 року.

Про це в інтерв’ю Укрінформу заявила начальник Головного управління ДФС у м. Києві Людмила Демченко.

"У своїх деклараціях мешканці столиці визначили та узгодили до сплати в бюджет 2 мільярди 53 мільйони гривень податку на доходи фізосіб, що майже на 1,04 мільярда більше, ніж на початок травня 2018 року. Ця сума становить більш як 63% усіх визначених до сплати громадянами податкових зобов’язань по Україні сум ПДФО", - наголосила Демченко.

Читайте також: ДФС уточнила, коли і як почнуть штрафувати "євробляхерів"

Вона також зазначила, що упродовж цьогорічної кампанії декларування доходів кияни подали 19,7 тисячі декларацій про майновий стан та доходи, отримані у 2018 році, із загальною сумою задекларованого доходу в майже 40 мільярдів гривень.

"Також не слід забувати, що у результаті кампанії 2019 року до бюджету мають надійти щонайменше 287 мільйонів гривень військового збору, що в півтора рази більше, порівняно з попереднім роком", - зауважила керівник Головного управління ДФС у м. Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-