Трамп готовий запропонувати Японії угоду

Трамп готовий запропонувати Японії угоду

Укрінформ
У перший день візиту до Японії Дональд Трамп звернувся із закликом до найбільших компаній країни активніше інвестувати в американську економіку.

Про це повідомляє Голос Америки.

“Майже відразу після прибуття Трамп відвідав прийом в резиденції посла США в Японії Вільяма Хагерті. У зустрічі взяли участь керівники найбільших японських компаній Toyota, Nissan, Honda, SoftBank і Rakuten", - ідеться в повідомленні.

Президент запевнив японських бізнесменів у тому, що зараз – найкращий час для інвестицій в економіку США. При цьому він підкреслив, що політика Федеральної резервної системи не дозволяє американській економіці зростати в повну силу.

Читайте також: Трамп вирушив до Японії з державним візитом

У зв'язку з цим господар Білого дому заявив, що хотів би укласти угоду, котра змогла б виправити дисбаланс, який спостерігається у відносинах між США та Японією. "У Японії були суттєві переваги протягом багатьох років, але це нормально – можливо, саме тому ми вам так подобаємося", – зауважив Трамп.

Президент США пояснив: "Завдяки цій угоді ми сподіваємося усунути торговий дисбаланс, прибрати перепони для американського експорту і гарантувати справедливість і взаємність у наших відносинах".

Фото: twitter.com/realDonaldTrump

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-