Державне підприємство достроково відтранспортувало 1 мільйон тонн аміаку

Державне підприємство достроково відтранспортувало 1 мільйон тонн аміаку

Укрінформ
Державне підприємство «Укрхімтрансаміак» достроково відтранспортувало перший мільйон тонн аміаку. 

Про це Укрінформу повідомили з прес-служби ДП «Укрхімтрансаміак».

"Станом на 13 годину 26 хв 18 травня 2019 року державне підприємство «Укрхімтрансаміак» достроково відтранспортувало один мільйон тонн аміаку рідкого через аміакопровід «Тольятті-Одеса». Це на 26 днів раніше, ніж планувалося (відтранспортування першого мільйону було передбачено 13 червня ц.р.) та на 18 днів раніше, ніж у минулому році", - йдеться у повідомленні.

У держпідприємстві зауважили, що аміак українського походження не транспортується аміакопроводом через відсутність власного вітчизняного виробництва.

«Серед основних факторів, які вплинули на випередження планів з транспортування, - злагоджена робота всього трудового колективу. Зростання обсягів також вдалося забезпечити за рахунок своєчасного проведення профілактичних й капітальних ремонтів, постійного підвищення кваліфікації наших фахівців та інших заходів», - зазначив в.о директора Валентин Шліхта.

Читайте також: Біоенергетика є можливістю для малого і середнього бізнесу - Чижиков

ДП «Укрхімтрансаміак» - один із найбільших світових транспортувальників рідкого аміаку - є оператором української ділянки магістрального аміакопроводу «Тольятті - Одеса».

Аміакопровід – це унікальний за своїм технічним рішенням, масштабами і призначенням об’єкт, що транспортує хімічну речовину – рідкий аміак до Одеського припортового заводу, звідки він постачається на експорт до країн Європи, Азії та США.

Впродовж усієї лінії аміакопроводу є 12 роздавальних станції, через які здійснюється видача аміаку вітчизняним споживачам.

За рівнем аварійної безпеки аміакопровід не має аналогів у світі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-