Рада бізнес-омбудсмена сприяла поверненню бізнесу понад 14 мільярдів

Рада бізнес-омбудсмена сприяла поверненню бізнесу понад 14 мільярдів

Укрінформ
За 4 роки діяльності Ради бізнес-омбудсмена фінансовий результат для бізнесу становить понад 14 млрд гривень.

Про це повідомляє прес-служба Ради бізнес-омбудсмена на своїй сторінці у Facebook.

"Як швидко плине час. Раді бізнес-омбудсмена сьогодні виповнюється 4 роки! Про наші здобутки чудово говорять цифри — 5 499 скарг від підприємців, 3 659 закритих справ, понад 14 мільярдів гривень, які повернули бізнесу", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, Рада бізнес-омбудсмена в Україні була створена в грудні 2014 року згідно з Меморандумом про взаєморозуміння щодо підтримки української антикорупційної ініціативи, укладеним між Кабінетом міністрів України, ЄБРР, Організацією економічного співробітництва та розвитку, Американською торговельною палатою в Україні, Європейською Бізнес Асоціацією, Федерацією роботодавців України, Торгово-промисловою палатою України та Українським союзом промисловців і підприємців. Однією з ключових цілей Ради бізнес-омбудсмена є забезпечення ефективної та системної комунікації бізнесу з органами державної влади та місцевого самоврядування, а також державними підприємствами.

Читайте також: НБУ може стати інструментом в руках політиків та бізнесменів - Рожкова

Бізнес-омбудсмен розробляє рекомендації державним органам та застосовує свій авторитет, аби рекомендації було втілено вчасно та повною мірою. Він також має право передати справу до Антикорупційного бюро та привернути увагу Президента чи Прем'єр-міністра до розгляду справи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-