Омелян анонсував нараду в Укравтодорі щодо фінансування будівництва доріг

Омелян анонсував нараду в Укравтодорі щодо фінансування будівництва доріг

Укрінформ
Наступного тижня в Державному агентстві автомобільних доріг України відбудеться нарада щодо фінансування будівництва і ремонту доріг як в Україні загалом, так і в окремих областях.

Про це сказав міністр інфраструктури України Володимир Омелян, виступаючи у Верховній Раді на Годині запитань до уряду, і, зокрема, відповідаючи на запитання щодо фінансування будівництва і ремонту доріг на Луганщині, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наступного тижня запрошуємо народних депутатів до Укравтодору, де ми детально розглянемо ситуацію з будівництвом доріг, в тому числі у Луганській області", - сказав він.

При цьому Омелян підкреслив, що після затвердження Дорожнього фонду і програми децентралізації кожна область України отримує рівнозначне з іншими фінансування на дорожні потреби.

"Хочу наголосити, що після затвердження парламентом Дорожнього фонду і питання децентралізації Укравтодору кожна область України отримує своє окреме фінансування, точно в пропорції до кількості кілометрів доріг, які є на місцевому рівні. Тому всі області фінансуються однаково", - зазначив міністр.

Читайте також: У Києві вперше у Європі запустили сервіс Uber Shuttle

Що стосується доріг державного значення, то, за його словами, Луганщина точно "не є в кінці списку".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-