Кубів розповів, що Україна презентуватиме на Експо-2020 у Дубаї

Кубів розповів, що Україна презентуватиме на Експо-2020 у Дубаї

Фото
Укрінформ
Україна в рамках Експо-2020, що відбудеться в Дубаї, презентує технологічні рішення в галузі медицини, освіти та науки, енергоефективні та розумні гаджети.

Про це повідомив перший віце-прем’єр-міністр України – міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів на своїй сторінці у Facebook.

"У своєму павільйоні Україна презентує технологічні рішення в галузі медицини, освіти та науки, енергоефективні та розумні гаджети, 3d-технології і обладнання, а також сучасні екотехнології. Відтак у просуванні України на Експо робимо акцент на розвиток інновацій, високі технології, інвестиційні пропозиції", - написав Кубів.

Він зазначив, що Експо-2020 - це 25 млн відвідувачів із 190 країн світу, які приїдуть у Дубаї на виставку впродовж 180 днів. За словами Кубіва, це унікальна можливість значно збільшити експорт одночасно до багатьох країн, створити нові ділові зв'язки, посилити відомість української продукції у світі.

Читайте також: В Україні розпочали антидемпінгове розслідування щодо імпорту сталевих труб з Китаю

"Тема українського павільйону: “Смарт Україна: єднаючи світ”. Будівля Національного павільйону України має площу 3000 кв. м, коштуватиме $5,1 млн, тобто на $400 тис. нижче очікуваної вартості робіт. На відкритих торгах ProZorro переможцем стала ASGC, яка має необхідні ліцензії, банківські гарантії та уже 30 років реалізує комерційні, промислові та інші проекти по усьому світу, має низку міжнародних нагород", - акцентував Кубів.

Як повідомляв Укрінформ, у тендері на будівництво українського павільйону на Експо-2020 перемогла компанія з Об'єднаних Арабських Еміратів.

Фото: Кубів, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-