На «Агро-2019» вперше організують «ринг» племінних кіз

На «Агро-2019» вперше організують «ринг» племінних кіз

Фото
Укрінформ
На «Агро-2019» вперше в Україні буде організовано оцінювально-кваліфікаційний «ринг» племінних кіз різних порід.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства.

"З 4 по 7 червня під час 31-ої Міжнародної агропромислової виставки «Агро-2019» діятиме тематичний стенд, присвячений вирощуванню, розведенню племінних кіз в Україні і покращенню племінної якості тварин. З цією метою вперше в Україні буде організовано оцінювально-кваліфікаційний «Ринг» племінних кіз різних порід", - ідеться в повідомленні.

Захід проведе Українська асоціація племінних кіз та Інститут тваринництва степових районів ім. М. Ф. Іванова «Асканія-Нова». Галузевий партнер – Бізнес клуб Combiboard.

«Кози – це цікаво для малих виробників, для створення кооперативів, це прибутково і це, на моє особисте переконання, перспективно з точки зору розвитку сільських територій. Тому що саме виробництво молочної продукції з козячого молока – це крафтовий, нішевий бізнес, який підтягує до себе HoReCa, зелений туризм та інші, не с/г види діяльності в сільській місцевості. Ну, і, звичайно, експорт!» - прокоментувала в. о. міністра аграрної політики та продовольства України Ольга Трофімцева на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Україна у І кварталі суттєво збільшила експорт зерна та м'яса птиці

Під час роботи стенду передбачається обмін досвідом між фахівцями, обговорення галузевих питань, зокрема, щодо реалізації племінних тварин і здійснення комплексної сертифікованої експертизи їх племінної цінності. Також буде обговорено питання розширення участі козівників у виставках, інформує прес-служба.

Детальніше з програмою виставки можна ознайомитися на її сайті.

Фото: Трофімцева, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-