Цьогоріч бізнесу вже відшкодували понад 57 мільярдів ПДВ - ДФС

Цьогоріч бізнесу вже відшкодували понад 57 мільярдів ПДВ - ДФС

Укрінформ
Державна фіскальна служба протягом січня-квітня 2019 року відшкодувала платникам 57,2 млрд грн податку на додану вартість, що на 13,6 млрд грн більше порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Про це повідомляє прес-служба ДФС.

"Протягом січня-квітня 2019 року Державна фіскальна служба України відшкодувала платникам 57,2 млрд грн податку на додану вартість. Порівняно з відповідним періодом минулого року сума відшкодування зросла на 31,2%, або на 13,6 млрд грн. У січні-квітні 2018 року платникам було відшкодовано 43,6 млрд грн", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що сума середньомісячного відшкодування ПДВ у 2019 році становила 14,3 млрд грн, а протягом 2018 року вона була на рівні становила 11 млрд грн. У квітні 2019 року платникам було повернуто 11,8 млрд грн ПДВ.

Читайте також: ДФС ухвалила 98 рішень про надання розстрочення ПДВ при ввезенні обладнання

У ДФС наголошують, що на сьогодні немає жодних можливостей для маніпуляцій з відшкодуванням ПДВ, оскільки весь процес автоматичний та прозорий. Процедура відшкодування податку на додану вартість відбувається у строки, встановлені законом. Жодних термінів порушення проведення перевірок не встановлено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-