Мінфін усунув перешкоди в отриманні товарів гуманітарної допомоги

Мінфін усунув перешкоди в отриманні товарів гуманітарної допомоги

Укрінформ
Набрали чинності зміни до Наказу Міністерства фінансів України про врегулювання питання відшкодування витрат за зберігання товарів гуманітарної допомоги на складах органів доходів і зборів.

Про це повідомляє прес-служба Мінфіну.

"Набрали чинності зміни до Наказу Міністерства фінансів України від 15 червня 2012 року № 731 про врегулювання питання відшкодування витрат за зберігання товарів гуманітарної допомоги на складах органів доходів і зборів. Реалізація цих змін надасть можливість комплексно вирішити питання розпорядження товарами гуманітарної допомоги, їх видачі зі складів органів доходів і зборів з відшкодуванням фактично понесених при зберіганні витрат, що, у свою чергу, сприятиме своєчасному спрямуванню гуманітарної допомоги за цільовим призначенням", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Делегація Мінфіну бере участь у щорічних зустрічах та бізнес-форумі ЄБРР

У міністерстві зазначають, що положення Наказу спрямовані на: попередження накопичення товарів гуманітарної допомоги на складах органів доходів і зборів та уникнення витрат на розпорядження тими з них, за якими не звернувся власник. Також положення Наказу спрямовані на отримання зі складів митниць ДФС товарів гуманітарної допомоги з відшкодуванням лише фактично понесених витрат згідно з договором про надання послуг зі зберігання та зменшення обсягу товарів гуманітарної допомоги, які тривалий час зберігаються на таких складах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-